Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Sloopwerken

Slopen met oog voor milieu, veiligheid en kwaliteit

  • Professionaliteit, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid staan voorop bij Eerens Sloopwerken. Milieu, veiligheid en kwaliteit zijn onze speerpunten. 

Milieu

Wij scheiden afvalstromen zoveel mogelijk aan de bron zodat een groot deel van het afval direct opnieuw bruikbaar is als s grondstof. Zo ontzien wij het milieu zoveel mogelijk.

Veiligheid

Per project inventariseren wij alle veiligheidsaspecten en -activiteiten grondig. Zo nodig stellen wij een Taak Risico Aanalyse (TRA) op voor gebruik in een Veiligheid, Gezondheid & Milieu (VGM) plan.

Kwaliteit

Elke sloopopdrachten wvoeren wij uit in nauwe samenwerking met onze klanten. Met een no-nonsens mentaliteit voert ons uitstekend gekwalificeerd personeel elk sloopwerk uit met de modernste equipment.

Totaalsloop: projecten van A tot Z

Wij verzorgen totaalsloop desgewenst van A tot Z. Wij ontzorgen u volledig, inclusief werkzaamheden zoals asbestsanering, grondwerk en straatwerk

Elk sloopwerk

Of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden, utiliteit, fabrieken of civiele projecten: ij verzorgen elke sloopt vakkundig en veilig, ongeacht de omvang, bereikbaarheid en complexiteit van het project.

Renovatiesloop, een precisieklus

Renovatiesloop is precisiewerk. De renovatiespecialisten van Eerens Sloopwerken werken zorgvuldig, veilig en exact volgens afspraak, zodat de renovatie of verbouwing volgens planning kan verlopen.

Aandacht voor herbouw en gebruik

Renovatiesloop begint met een goed doordacht plan van aanpak. De gewenste herbouw en hergebruik staan hierbij centraal. Bij renovatiesloop is het betreffende pand in veel gevallen gewoon in gebruik voor werk, bewoning of verblijf. Bij alles wat wij doen houden wij zo goed mogelijk rekening met alle stakeholders.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel 085 9020099, dan kunnen we direct alle details van het project bespreken. U kunt ook mailen naar info@eerenssloopwerken.nl. Wij helpen u graag.

Direct een offerte aanvragen