Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult u dan het formulier aan de rechterkant in en we zullen uw vragen z.s.m. beantwoorden!

Container huren? Klik hier >>

Sloopwerken

Slopen op maatschappelijk verantwoorde wijze

Bij Eerens Sloopwerken kunt u rekenen op professionaliteit, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. Onze sloopopdrachten worden in nauwe samenwerking met onze klanten uitgevoerd. Altijd met een no-nonsens mentaliteit, maar met goed gekwalificeerd personeel en de meest moderne equipment.

Milieu, veiligheid en kwaliteit zijn onze speerpunten. Afvalstromen worden zoveel mogelijk aan de bron gescheiden waardoor deze direct kunnen worden doorgezet als grondstof. Op deze wijze wordt het milieu zoveel mogelijk ontzien. Per project worden alle veiligheidsaspecten en activiteiten geïnventariseerd en indien noodzakelijk door middel van een taak risico analyse (TRA) opgenomen in een veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) plan.

Totaalsloop: wij leveren een totaalpakket

Voor de uitvoering van totaalsloop bent u bij Eerens Sloopwerken aan het juiste adres. Of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden, utiliteit, fabrieken of civiele projecten. Wij zorgen voor een vakkundige en veilige sloop, ongeacht de omvang, bereikbaarheid en complexiteit van het project. Vakbekwaamheid en expertise is waar Eerens Sloopwerken voor staat. Wij bieden het totaalpakket van sloopwerk, asbest verwijderen en kunnen tevens bijkomende werkzaamheden zoals grondwerk en straatwerk voor u uit handen nemen.

Renovatiesloop: een precisieklus

Wilt u een bestaand pand dusdanig verbouwen dat er een gedeelte gesloopt moet worden? De specialisten van Eerens Sloopwerken leveren precisiewerk. Zoals bij alle sloopwerkzaamheden staan veiligheid en zorgvuldigheid voorop. Renovatiesloop gebeurt volgens een goed doordacht plan van aanpak met specifieke aandacht voor de heropbouw. Vaak wordt er in het gebouw nog gewerkt of gewoond en is flexibiliteit en goede communicatie geboden. Dankzij de flexibele instelling van Eerens Sloopwerken komen wij altijd tot een geschikte oplossing voor alle stakeholders. U kunt rekenen op een gestage voortgang van de renovatie en een goed en veilig eindresultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel 085 9020099 zodat wij u direct alle details van het project kunnen vragen. U kunt ook mailen naar info@eerenssloopwerken.nl. Wij helpen u graag.

Direct een offerte aanvragen