Slopen op maatschappelijk verantwoorde wijze

Bij Eerens Sloopwerken kunt u rekenen op professionaliteit, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. Onze sloopopdrachten worden in nauwe samenwerking met onze klanten uitgevoerd. Altijd met een no-nonsens mentaliteit, maar met goed gekwalificeerd personeel en de meest moderne equipment.

Milieu, veiligheid en kwaliteit zijn onze speerpunten. Afvalstromen worden zoveel mogelijk aan de bron gescheiden waardoor deze direct kunnen worden doorgezet als grondstof. Op deze wijze wordt het milieu zoveel mogelijk ontzien. Per project worden alle veiligheidsaspecten en activiteiten geïnventariseerd en indien noodzakelijk door middel van een taak risico analyse (TRA) opgenomen in een veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) plan.

 

Totaalsloop: wij leveren een totaalpakket

Voor de uitvoering van totaalsloop bent u bij Eerens Sloopwerken aan het juiste adres. Of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden, utiliteit, fabrieken of civiele projecten. Wij zorgen voor een vakkundige en veilige sloop, ongeacht de omvang, bereikbaarheid en complexiteit van het project. Vakbekwaamheid en expertise is waar Eerens Sloopwerken voor staat. Wij bieden het totaalpakket van sloopwerk, asbest verwijderen en kunnen tevens bijkomende werkzaamheden zoals grondwerk en straatwerk voor u uit handen nemen.

 

Renovatiesloop: een precisieklus  

Wilt u een bestaand pand dusdanig verbouwen dat er een gedeelte gesloopt moet worden? De specialisten van Eerens Sloopwerken leveren precisiewerk. Zoals bij alle sloopwerkzaamheden staan veiligheid en zorgvuldigheid voorop. Renovatiesloop gebeurt volgens een goed doordacht plan van aanpak met specifieke aandacht voor de heropbouw. Vaak wordt er in het gebouw nog gewerkt of gewoond en is flexibiliteit en goede communicatie geboden. Dankzij de flexibele instelling van Eerens Sloopwerken komen wij altijd tot een geschikte oplossing voor alle stakeholders. U kunt rekenen op een gestage voortgang van de renovatie en een goed en veilig eindresultaat.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel 085 9020099 zodat wij u direct alle details van het project kunnen vragen. U kunt ook mailen naar info@eerenssloopwerken.nl. Wij helpen u graag. 

 

De volgende klanten gingen u voor

Over een lengte van 180 meter wordt de kademuur inclusief de fundering volledig gesloopt. Over deze lengte plaatst hoofdaannemer De Boer en De Groot een nieuwe stalen damwand. De overige 150 meter kade wordt afgezaagd en verwijderd. Er is gekozen voor deze uitvoering omdat er op deze wijze…
 
Lees het hele bericht
Veilig asbest verwijderen De golfplaten op het dak van de boerderij bevat delen asbest. Eerens sloopwerken is SC-530 gecertificeerd voor asbestsanering en zorgt voor een veilige verwijdering van asbest. Uitgerust met alle benodigde apparatuur en de modernste beschermingskleding klaart ons team de…
 
Lees het hele bericht
Een belangrijk aspect bij de renovatie is de brandveiligheid vergroten. Om dit te bewerkstelligen worden er in het gebouw nieuwe brandwerende systeemwanden en systeemplafonds geplaatst. Eerens Sloopwerken heeft het sloopwerk van de oude systeemwanden en -plafonds voor haar rekening genomen. Ook het…
 
Lees het hele bericht

Contact