Schoorstenen verwijderen Loppersum en omgeving


Terug naar Projecten
Schoorstenen verwijderen Loppersum en omgeving

Als gevolg van aardbeving schade zijn een aantal schoorstenen van woningen in Loppersum en omgeving wankel geworden. Deze schoorstenen worden door Rottinghuis vervangen door lichtgewicht exemplaren. Als onderaannemer van Rottinghuis verwijdert Eerens Reconditioning BV de schoorstenen die asbest bevatten. Naast de schoorstenen die al beschadigd zijn door aardbeving schade, worden er tevens enkele vervangen uit voorzorg.

Asbestverwijdering volgens de SC-530 richtlijnen

Alle schoorstenen die asbest bevatten worden door Eerens Reconditioning BV verwijderd volgens de SC-530 richtlijnen. Wij werken in de meest moderne beschermingskleding en zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur om de klus veilig te klaren. Alle asbest bevattende materialen worden in afgesloten zakken en in een afgesloten container, afgevoerd naar de Stainkoeln te Groningen.

Wilt u meer informatie over onze asbestsanering? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht