Vloer versterkt voor zwaardere belasting in Assen Noord


Terug naar Projecten
Vloer versterkt voor zwaardere belasting in Assen Noord

Eerens sloopwerken heeft bij een loods in Assen Noord een stuk betonvloer van 20 cm dikte gesloopt om er een sterkere vloer in te leggen. De loods wordt gebruikt voor het restaureren van oude auto’s. Om de restauratiewerkzaamheden te vergemakkelijken wilde de eigenaar een hefbrug plaatsen. Om de ondergrond geschikt te maken, heeft Eerens sloopwerken de opdracht gekregen de vloer te versterken.

Wij hebben voor dit project de vloer ingezaagd en verwijderd, ruim 10 centimeter van de onderliggende grond ontgraven, wapening geplaatst en een 30 cm dikke betonvloer teruggestort. Ook de afwerking van het beton is door Eerens sloopwerken gedaan in opdracht van Vosbouw uit Assen.

De opdrachtgever was erg tevreden met het resultaat. Bovendien was het voor de opdrachtgever ideaal dat de combinatie van dit kleinschalige project via 1 partij liep, in plaats van via 3 aannemers.

Wilt u meer informatie over renovatiesloop in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Foto's

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht