Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Vloer versterkt voor zwaardere belasting in Assen Noord

Gepubliceerd op:
Vloer versterkt voor zwaardere belasting in Assen Noord

 

Eerens sloopwerken heeft bij een loods in Assen Noord een stuk betonvloer van 20 cm dikte gesloopt om er een sterkere vloer in te leggen. De loods wordt gebruikt voor het restaureren van oude auto’s. Om de restauratiewerkzaamheden te vergemakkelijken wilde de eigenaar een hefbrug plaatsen. Om de ondergrond geschikt te maken, heeft Eerens sloopwerken de opdracht gekregen de vloer te versterken.

 

 

Wij hebben voor dit project de vloer ingezaagd en verwijderd, ruim 10 centimeter van de onderliggende grond ontgraven, wapening geplaatst en een 30 cm dikke betonvloer teruggestort. Ook de afwerking van het beton is door Eerens sloopwerken gedaan in opdracht van Vosbouw uit Assen.

De opdrachtgever was erg tevreden met het resultaat. Bovendien was het voor de opdrachtgever ideaal dat de combinatie van dit kleinschalige project via 1 partij liep, in plaats van via 3 aannemers.

Wilt u meer informatie over renovatiesloop in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Foto's

Bekijk ook