Totaalsloop kleine boerderij Zevenhuizen


Terug naar Projecten
Totaalsloop kleine boerderij Zevenhuizen

In Zevenhuizen (Provincie Groningen) hebben wij de totaalsloop van een kleine boerderij uitgevoerd. Op het terrein wordt een volledig nieuwe woning gebouwd. Gedurende anderhalve week hebben wij met een kraan de volledige boerderij gesloopt. Alle materialen zijn gescheiden en vervolgens afgevoerd.

Asbest veilig verwijderen

De golfplaten op het dak van de boerderij bevatten asbest. Als SC-530 gecertificeerde onderneming hebben wij de asbest golfplaten veilig en vakkundig verwijderd. Het team van Eerens Sloopwerken werkt in de modernste beschermingskleding en is uitgerust met alle benodigde apparatuur om de klus veilig te klaren. Het asbest afval wordt in speciale afsluitbare zakken gedaan. Deze zakken worden weer in een container gestopt met daarin een afsluitbare big-bag en afgevoerd om vernietigd te worden.

Wilt u meer informatie over totaalsloop in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht