Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Totaalsloop kleine boerderij Zevenhuizen

Gepubliceerd op:
Totaalsloop kleine boerderij Zevenhuizen

 

In Zevenhuizen (Provincie Groningen) hebben wij de totaalsloop van een kleine boerderij uitgevoerd. Op het terrein wordt een volledig nieuwe woning gebouwd. Gedurende anderhalve week hebben wij met een kraan de volledige boerderij gesloopt. Alle materialen zijn gescheiden en vervolgens afgevoerd.

Asbest veilig verwijderen

De golfplaten op het dak van de boerderij bevatten asbest. Als SC-530 gecertificeerde onderneming hebben wij de asbest golfplaten veilig en vakkundig verwijderd. Het team van Eerens Sloopwerken werkt in de modernste beschermingskleding en is uitgerust met alle benodigde apparatuur om de klus veilig te klaren. Het asbest afval wordt in speciale afsluitbare zakken gedaan. Deze zakken worden weer in een container gestopt met daarin een afsluitbare big-bag en afgevoerd om vernietigd te worden.

Wilt u meer informatie over totaalsloop in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Bekijk ook