Totaalsloop gebouw M.J. van Olmstraat, Winschoten


Terug naar Projecten
Totaalsloop gebouw M.J. van Olmstraat, Winschoten

In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.

Het project, dat in opdracht van Gerard Helmers van vastgoedonderneming Hellas Vastgoed BV is uitgevoerd, is naar tevredenheid van alle betrokkenen verlopen. Helmers heeft aangegeven te kiezen voor Eerens Sloopwerken omdat Hellas Vastgoed veel vertrouwen in Eerens sloopwerken heeft. Dat komt doordat de medewerkers van Eerens altijd zeggen wat ze doen en vervolgens doen wat ze zeggen.

In totaal nam het project 3 weken in beslag en hebben 4 personen aan het project gewerkt. Hiervoor zijn onder andere twee EC300 graafmachines gebruikt. Er is voor de sloop samengewerkt grondverzetbedrijf Van der Flier, die een mobiele kraan en 2 dumpers inzette. Andere partners zijn H.W. Mollema, die het inmeten voor rekening nam en Virol voor het afvoeren van het oud ijzer.

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht
In week 3 van 2017 is Eerens Sloopwerken gestart met de sloop van de 330 meter lange kademuur in Hoogkerk. Het 5 weken durende project wordt door Eerens Sloopwerken in opdracht van aannemer De Boer & De Groot uit Harlingen uitgevoerd. 
 
Lees het hele bericht