Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Totaalsloop gebouw M.J. van Olmstraat, Winschoten

Gepubliceerd op:
Totaalsloop gebouw M.J. van Olmstraat, Winschoten

In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.

Het project, dat in opdracht van Gerard Helmers van vastgoedonderneming Hellas Vastgoed BV is uitgevoerd, is naar tevredenheid van alle betrokkenen verlopen. Helmers heeft aangegeven te kiezen voor Eerens Sloopwerken omdat Hellas Vastgoed veel vertrouwen in Eerens sloopwerken heeft. Dat komt doordat de medewerkers van Eerens altijd zeggen wat ze doen en vervolgens doen wat ze zeggen.

In totaal nam het project 3 weken in beslag en hebben 4 personen aan het project gewerkt. Hiervoor zijn onder andere twee EC300 graafmachines gebruikt. Er is voor de sloop samengewerkt grondverzetbedrijf Van der Flier, die een mobiele kraan en 2 dumpers inzette. Andere partners zijn H.W. Mollema, die het inmeten voor rekening nam en Virol voor het afvoeren van het oud ijzer.

Bekijk ook