Totaalsloop en asbestsanering scheepsloods in Leer


Terug naar Projecten
Totaalsloop en asbestsanering scheepsloods in Leer

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.

De totaalsloop met asbestsanering van de loods vindt plaats op de scheepswerf van Ferus Smit B.V. aan de Industriestrasse in Leer. Onderaannemer Van der Bel heeft voor dit project het puin gebroken. Partnerbedrijf Virol heeft het afval van de totaalsloop afgevoerd.

Het project, waar 4 personen aan werken, neemt in totaal 10 weken in beslag. Voor de sloop wordt gebruik van twee 30-tons rupskranen. Omdat de sloop plaatsvindt op een scheepswerf, is extra aandacht voor het afvoeren van het puin over het terrein.

Opdrachtgever Ferus Smit, eigenaar van de scheepswerf, hoorde via-via over Eerens Sloopwerken. Omdat Eerens Sloopwerken meerdere keren positief werd genoemd, heeft de opdrachtgever contact opgenomen. De opdrachtgever geeft aan vertrouwen te hebben in Eerens Sloopwerken, omdat de medewerkers zeggen wat ze doen en vervolgens doen wat ze zeggen.

 
 

Bekijk ook

In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht
In week 3 van 2017 is Eerens Sloopwerken gestart met de sloop van de 330 meter lange kademuur in Hoogkerk. Het 5 weken durende project wordt door Eerens Sloopwerken in opdracht van aannemer De Boer & De Groot uit Harlingen uitgevoerd. 
 
Lees het hele bericht