Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Totaalsloop en asbestsanering scheepsloods in Leer

Gepubliceerd op:
Totaalsloop en asbestsanering scheepsloods in Leer

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.

De totaalsloop met asbestsanering van de loods vindt plaats op de scheepswerf van Ferus Smit B.V. aan de Industriestrasse in Leer. Onderaannemer Van der Bel heeft voor dit project het puin gebroken. Partnerbedrijf Virol heeft het afval van de totaalsloop afgevoerd.

Het project, waar 4 personen aan werken, neemt in totaal 10 weken in beslag. Voor de sloop wordt gebruik van twee 30-tons rupskranen. Omdat de sloop plaatsvindt op een scheepswerf, is extra aandacht voor het afvoeren van het puin over het terrein.

Opdrachtgever Ferus Smit, eigenaar van de scheepswerf, hoorde via-via over Eerens Sloopwerken. Omdat Eerens Sloopwerken meerdere keren positief werd genoemd, heeft de opdrachtgever contact opgenomen. De opdrachtgever geeft aan vertrouwen te hebben in Eerens Sloopwerken, omdat de medewerkers zeggen wat ze doen en vervolgens doen wat ze zeggen. 

Bekijk ook