Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Totaalsloop boerderij Uithuizermeeden

Gepubliceerd op:
Totaalsloop boerderij Uithuizermeeden

 

In Uithuizermeeden werken wij aan de sloop van een grote boerderij. Met uitzondering van het woonhuis, wordt de complete boerderij door ons gesloopt. Gedurende dit drie weken durende project, slopen wij met een kraan alle balken, muren en de fundering van de boerderij. Al het afval afkomstig van de sloperij wordt gescheiden afgevoerd. Het puin wordt gebroken en gebruikt als ondergrond voor de nieuwe betonvloer.

Veilig asbest verwijderen

De golfplaten op het dak van de boerderij bevat delen asbest. Eerens sloopwerken is SC-530 gecertificeerd voor asbestsanering en zorgt voor een veilige verwijdering van asbest. Uitgerust met alle benodigde apparatuur en de modernste beschermingskleding klaart ons team de klus op een veilige manier.

Wilt u meer informatie over sloperij in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Bekijk ook