Totaalsloop boerderij Uithuizermeeden


Terug naar Projecten
Totaalsloop boerderij Uithuizermeeden

In Uithuizermeeden werken wij aan de sloop van een grote boerderij. Met uitzondering van het woonhuis, wordt de complete boerderij door ons gesloopt. Gedurende dit drie weken durende project, slopen wij met een kraan alle balken, muren en de fundering van de boerderij. Al het afval afkomstig van de sloperij wordt gescheiden afgevoerd. Het puin wordt gebroken en gebruikt als ondergrond voor de nieuwe betonvloer.

Veilig asbest verwijderen

De golfplaten op het dak van de boerderij bevat delen asbest. Eerens sloopwerken is SC-530 gecertificeerd voor asbestsanering en zorgt voor een veilige verwijdering van asbest. Uitgerust met alle benodigde apparatuur en de modernste beschermingskleding klaart ons team de klus op een veilige manier.

Wilt u meer informatie over sloperij in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Foto's

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht