Strip Restaurant Van der Valk Assen


Terug naar Projecten
Strip Restaurant Van der Valk Assen

Bij Hotel Van der Valk in Assen wordt het restaurant verbouwd. Hoofdaannemer Klok Project Totaal B.V. uit Assen voert de verbouwing uit en heeft Eerens Sloopwerken de opdracht gegeven om het huidige restaurant volledig te strippen. In week 2 van 2017 zijn wij gestart met het stripwerk. In totaal neemt dit 3 weken in beslag. Na het strippen zal Klok Project Totaal B.V. starten met de opbouw van het nieuwe restaurant.

Met 6 personen hebben wij de binnenwanden, lambrisering, vloerbedekkingen en plafonds verwijderd bij Van der Valk in Assen. Eerens Sloopwerken speelt altijd in op de specifieke wensen van de klant. Zo hebben wij 's nachts het plafond van de keuken eruit gehaald, zodat de keuken gewoon door kon draaien overdag. 

Naast het stripwerk hebben wij tevens grondwerk uitgevoerd voor de bouw van de nieuwe entree naar het restaurant. 

Wilt u meer informatie over stripwerk in de provincie Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 
 

Bekijk ook

In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht
In week 3 van 2017 is Eerens Sloopwerken gestart met de sloop van de 330 meter lange kademuur in Hoogkerk. Het 5 weken durende project wordt door Eerens Sloopwerken in opdracht van aannemer De Boer & De Groot uit Harlingen uitgevoerd. 
 
Lees het hele bericht
Voor de aanleg van een nieuwe kelder in Haren, heeft Eerens Sloopwerken het grondwerk uitgevoerd. In opdracht van Bouwbedrijf Rotteveel uit Assen hebben wij met een 22 en 24 tons rupskraan de grond uitgegraven en overgedraaid. 
 
Lees het hele bericht