Strip Restaurant Van der Valk Assen


Terug naar Projecten
Strip Restaurant Van der Valk Assen

Bij Hotel Van der Valk in Assen wordt het restaurant verbouwd. Hoofdaannemer Klok Project Totaal B.V. uit Assen voert de verbouwing uit en heeft Eerens Sloopwerken de opdracht gegeven om het huidige restaurant volledig te strippen. In week 2 van 2017 zijn wij gestart met het stripwerk. In totaal neemt dit 3 weken in beslag. Na het strippen zal Klok Project Totaal B.V. starten met de opbouw van het nieuwe restaurant.

Met 6 personen hebben wij de binnenwanden, lambrisering, vloerbedekkingen en plafonds verwijderd bij Van der Valk in Assen. Eerens Sloopwerken speelt altijd in op de specifieke wensen van de klant. Zo hebben wij 's nachts het plafond van de keuken eruit gehaald, zodat de keuken gewoon door kon draaien overdag. 

Naast het stripwerk hebben wij tevens grondwerk uitgevoerd voor de bouw van de nieuwe entree naar het restaurant. 

Wilt u meer informatie over stripwerk in de provincie Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht