Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Strip Restaurant Van der Valk Assen

Gepubliceerd op:
Strip Restaurant Van der Valk Assen

Bij Hotel Van der Valk in Assen wordt het restaurant verbouwd. Hoofdaannemer Klok Project Totaal B.V. uit Assen voert de verbouwing uit en heeft Eerens Sloopwerken de opdracht gegeven om het huidige restaurant volledig te strippen. In week 2 van 2017 zijn wij gestart met het stripwerk. In totaal neemt dit 3 weken in beslag. Na het strippen zal Klok Project Totaal B.V. starten met de opbouw van het nieuwe restaurant.

Met 6 personen hebben wij de binnenwanden, lambrisering, vloerbedekkingen en plafonds verwijderd bij Van der Valk in Assen. Eerens Sloopwerken speelt altijd in op de specifieke wensen van de klant. Zo hebben wij 's nachts het plafond van de keuken eruit gehaald, zodat de keuken gewoon door kon draaien overdag. 

Naast het stripwerk hebben wij tevens grondwerk uitgevoerd voor de bouw van de nieuwe entree naar het restaurant. 

Wilt u meer informatie over stripwerk in de provincie Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 

Bekijk ook