Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Sparingen Hanzehogeschool Van DoorenVeste

Gepubliceerd op:
Sparingen Hanzehogeschool Van DoorenVeste

 

Na jaren intensief gebruik wordt het onderwijsgebouw de Van Doorenveste van de HanzeHogeschool in Groningen aangepast aan de nieuwe eisen en gebruikswensen. Door middel van aanbesteding heeft Geveke Bouw dit verbouwproject gekregen.

Als onderaannemer van Geveke Bouw heeft Eerens Sloopwerken het maken van sparingen van 300 tot 500 millimeter door het dak en de betonvloeren van de 1e en 2e verdieping onder haar hoede genomen. Deze sparingen zijn gemaakt ten behoeve van de nieuw aan te brengen luchtbehandelingsinstallatie. VBZ uit Grootegast heeft de zaagwerkzaamheden gedaan. De sparingen die op een ondersteuning liggen, zijn met een vloerenzaag ingezaagd. Om zo weinig mogelijk constructieve vloer te verzwakken, zijn de hoeken vervolgens uitgeboord in plaats van doorgezaagd. Eerens Sloopwerken heeft de 3 gezaagde betonplaten vervolgens uit het gebouw gehesen, de 1e uit dak, de 2e uit de 2e verdieping en 3e uit de 1e verdieping. Momenteel zijn wij bezig met het verwijderen van de systeemplafonds, zodat het nieuwe luchtbehandelingssysteem boven het bestaande plafond geplaatst kan worden. 

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij renovatiesloopwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl

Foto's

Bekijk ook