Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Sloopwerk en koppensnellen Prins Claus Conservatorium in Groningen

Gepubliceerd op:
Sloopwerk en koppensnellen Prins Claus Conservatorium in Groningen

Om de nieuwbouw van een gedeelte van het Prins Claus Conservatorium te realiseren moesten er 3 panden en de oude ingang van het pand de Veemarktstraat verwijderd worden. De sloperij is uitgevoerd door Eerens Sloopwerken.

Koppensnellen en grondwerk

Na de sloop heeft Eerens Sloopwerken het benodigde grondwerk uitgevoerd. Dit bestond uit het ontgraven van grond, zodat de nieuwe aardbevindsbestendige fundering voor de uitbreiding van het Conservatorium er op kan. Het overtollige grond is afgevoerd. Ook het koppensnellen van de palen behoort tot onze werkzaamheden. De nieuwbouw wordt door middel van een 4 meter hoge loopverbinding aangesloten op het Tromphuis. Op deze manier kunnen bussen en vrachtverkeer er onderdoor rijden en blijft het achterliggende parkeerterrein bereikbaar. De bouw wordt uitgevoerd door Geveke Bouw.

Fase 2 - interne sloopwerkzaamheden

In Fase 2 van het project, sloopt Eerens Sloopwerken ook aan de binnenzijde van het gebouw. Om de verbinding tussen het Conservatorium en Tromphuis intern mogelijk te maken, sloopt Eerens bestaande muren van het Conservatorium op verschillende verdiepingen. Zo kunnen oud met nieuw met elkaar worden verbonden. 

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij grote en kleine sloopwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 

Foto's

Bekijk ook