Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Sloopwerk C1000 Winschoten in opdracht van Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op:
Sloopwerk C1000 Winschoten in opdracht van Gemeente Oldambt

 

In opdracht van Gemeente Oldambt is sloopbedrijf Eerens Sloopwerken op 7 september 2015 gestart met de sloop van de C1000 in Winschoten. De sloperij omvat het verwijderen van de bovenbouw van het pand.

Wij werken veilig en volgens de wensen van onze klant

Na het uitsluiten van diverse risico’s, zoals het controleren of gas, water en elektra is afgesloten, zijn wij gestart met de sloperij van de voormalig C1000. De volledige bovenbouw wordt verwijderd met behulp van twee moderne 25 tons rupskranen, voorzien van goed gekwalificeerd personeel. Met een sorteergrijper en een schaar wordt het pand afgebroken. Naar wens van Gemeente Oldambt worden de grote brokstukken eerst verzameld op het terrein. Na de volledige sloop gaan deze brokstukken door een breker en voeren wij het geheel af in containers.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij grote en kleine sloopwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Bekijk ook