Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Sloopwerk busstation Winschoten in opdracht van Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op:
Sloopwerk busstation Winschoten in opdracht van Gemeente Oldambt

 

De remise, die dateert uit 1966, moet plaatsmaken voor een nieuwe standplaats. De aanleg van het nieuwe busstation maakt deel uit van de opknapbeurt die het centrum van Winschoten momenteel krijgt. De sloperij heeft Eerens Sloopwerken, als een in het verwijderen van asbest gespecialiseerd bedrijf, mogen uitvoeren.

Milieu, veiligheid en kwaliteit zijn de speerpunten.

In mei 2016 zijn we gestart met dit 7 weken durend project. Het verwijderen van een grote hoeveelheid asbest heeft 5 weken tijd in beslag genomen. Als SC-530 gecertificeerd specialist in asbest sanering werkten wij ook hier veilig en zorgvuldig volgens de wettelijke vereisten. De volledige bouw werd verwijderd met behulp van onze allergrootste 60 tons rupskraan. In verband met het treinverkeer op circa 2 meter afstand van het busstation hebben wij de sloop van de achtergevel in de nachtelijke uren moeten uitvoeren. Met extra zorg hebben wij de stilste machines uitgekozen om deze klus in 2 nachten met slechts 80 decibel te klaren.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij grote en kleine sloopwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl

Foto's

Bekijk ook