Sloopwerk busstation Winschoten in opdracht van Gemeente Oldambt


Terug naar Projecten
Sloopwerk busstation Winschoten in opdracht van Gemeente Oldambt

De remise, die dateert uit 1966, moet plaatsmaken voor een nieuwe standplaats. De aanleg van het nieuwe busstation maakt deel uit van de opknapbeurt die het centrum van Winschoten momenteel krijgt. De sloperij heeft Eerens Sloopwerken, als een in het verwijderen van asbest gespecialiseerd bedrijf, mogen uitvoeren.

Milieu, veiligheid en kwaliteit zijn de speerpunten.

In mei 2016 zijn we gestart met dit 7 weken durend project. Het verwijderen van een grote hoeveelheid asbest heeft 5 weken tijd in beslag genomen. Als SC-530 gecertificeerd specialist in asbest sanering werkten wij ook hier veilig en zorgvuldig volgens de wettelijke vereisten. De volledige bouw werd verwijderd met behulp van onze allergrootste 60 tons rupskraan. In verband met het treinverkeer op circa 2 meter afstand van het busstation hebben wij de sloop van de achtergevel in de nachtelijke uren moeten uitvoeren. Met extra zorg hebben wij de stilste machines uitgekozen om deze klus in 2 nachten met slechts 80 decibel te klaren.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij grote en kleine sloopwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl

 

Foto's

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht