Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Schoorstenen verwijderen Loppersum en omgeving

Gepubliceerd op:
Schoorstenen verwijderen Loppersum en omgeving

 

Als gevolg van aardbeving schade zijn een aantal schoorstenen van woningen in Loppersum en omgeving wankel geworden. Deze schoorstenen worden door Rottinghuis vervangen door lichtgewicht exemplaren. Als onderaannemer van Rottinghuis verwijdert Eerens Reconditioning BV de schoorstenen die asbest bevatten. Naast de schoorstenen die al beschadigd zijn door aardbeving schade, worden er tevens enkele vervangen uit voorzorg.

Asbestverwijdering volgens de SC-530 richtlijnen

Alle schoorstenen die asbest bevatten worden door Eerens Reconditioning BV verwijderd volgens de SC-530 richtlijnen. Wij werken in de meest moderne beschermingskleding en zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur om de klus veilig te klaren. Alle asbest bevattende materialen worden in afgesloten zakken en in een afgesloten container, afgevoerd naar de Stainkoeln te Groningen.

Wilt u meer informatie over onze asbestsanering? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Bekijk ook