Schoorstenen ontmantelen


Terug naar Projecten
Schoorstenen ontmantelen

Vorig jaar werd Eerens al ingezet als onderaannemer van Rottinghuis voor het ontmantelen van asbestbevattende schoorstenen in Loppersum. Inmiddels is het gebied uitgebreid met de plaatsen Stedum en Middelstum en werken wij ook als onderaannemer voor Geveke Bouw.

Aardbevingschade

Door de aardbevingen in de provincie Groningen zijn enkele schoorstenen in Loppersum, Stedum, Middelstum en omgeving wankel geworden. Deze schoorstenen worden ontmanteld en vervangen door lichtgewicht exemplaren door Rottinghuis en Geveke Bouw. Eerens Reconditioning BV verwijdert de asbest bevattende schoorstenen als onderaannemer van deze partijen. Eerens is SC-530 gecertificeerd voor asbestsanering en zorgt voor een vakkundige en veilige verwijdering.

Wilt u meer informatie over het ontmantelen van schoorstenen of asbestsanering? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht