Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Schoorstenen ontmantelen

Gepubliceerd op:
Schoorstenen ontmantelen

 

Vorig jaar werd Eerens al ingezet als onderaannemer van Rottinghuis voor het ontmantelen van asbestbevattende schoorstenen in Loppersum. Inmiddels is het gebied uitgebreid met de plaatsen Stedum en Middelstum en werken wij ook als onderaannemer voor Geveke Bouw.

Aardbevingschade

Door de aardbevingen in de provincie Groningen zijn enkele schoorstenen in Loppersum, Stedum, Middelstum en omgeving wankel geworden. Deze schoorstenen worden ontmanteld en vervangen door lichtgewicht exemplaren door Rottinghuis en Geveke Bouw. Eerens Reconditioning BV verwijdert de asbest bevattende schoorstenen als onderaannemer van deze partijen. Eerens is SC-530 gecertificeerd voor asbestsanering en zorgt voor een vakkundige en veilige verwijdering.

Wilt u meer informatie over het ontmantelen van schoorstenen of asbestsanering? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Bekijk ook