Renovatiewerkzaamheden Hanzehogeschool Wiebengacomplex


Terug naar Projecten
Renovatiewerkzaamheden Hanzehogeschool Wiebengacomplex

In het monumentale gebouw aan het Eysonniusplein in Groningen is de Academies voor Gezondheidsstudies en Verpleegkunde van de Hanzehogeschool Groningen gevestigd. Dit prachtige pand wordt gerenoveerd en er komt een deel nieuwbouw.

Een belangrijk aspect bij de renovatie is de brandveiligheid vergroten. Om dit te bewerkstelligen worden er in het gebouw nieuwe brandwerende systeemwanden en systeemplafonds geplaatst. Eerens Sloopwerken heeft het sloopwerk van de oude systeemwanden en -plafonds voor haar rekening genomen. Ook het verwijderen van asbest valt onder de werkzaamheden van Eerens Sloopwerken. Wij zijn hiervoor SC-530 gecertificeerd.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij renovatiewerkzaamheden of asbest sanering? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht