Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Inpandig sloopwerk politiebureau Groningen

Gepubliceerd op:
Inpandig sloopwerk politiebureau Groningen

 

Voor de uitbreiding van het politiebureau aan de Rademarkt in Groningen liet de politie het cellencomplex op de vierde etage afbreken door Eerens Sloopwerken.

Vakmanschap en duurzaamheid bij renovatiesloop.

Voor het verwijderen van het cellenblok op de bovenste verdieping van het gebouw hebben onze medewerkers van Eerens Sloopwerken een wettelijke screening moeten ondergaan. Uiteraard ontvingen wij officieel goedkeuring van de politie en zijn we in januari 2016 van start gegaan.
Om te voorkomen dat agenten overdag last zouden krijgen van klopgeluiden en trillingen hebben wij gekozen voor een specifieke aanpak. De betonnen wanden werden tussen 17.00 en 22.00 uur verwijderd met behulp van 5 minikraantjes. 400 ton puin werd vanaf de luchtplaats op de vierde verdieping naar beneden gebracht met behulp van onze telescoopkraan. Een goede communicatie, het maken van afspraken als mede een plan van aanpak was is dit 6 weken durend project van essentieel belang.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij grote en kleine sloopwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl

Bekijk ook