Inpandig sloopwerk politiebureau Groningen.


Terug naar Projecten
Inpandig sloopwerk politiebureau Groningen.

Voor de uitbreiding van het politiebureau aan de Rademarkt in Groningen liet de politie het cellencomplex op de vierde etage afbreken door Eerens Sloopwerken.

Vakmanschap en duurzaamheid bij renovatiesloop.

Voor het verwijderen van het cellenblok op de bovenste verdieping van het gebouw hebben onze medewerkers van Eerens Sloopwerken een wettelijke screening moeten ondergaan. Uiteraard ontvingen wij officieel goedkeuring van de politie en zijn we in januari 2016 van start gegaan.
Om te voorkomen dat agenten overdag last zouden krijgen van klopgeluiden en trillingen hebben wij gekozen voor een specifieke aanpak. De betonnen wanden werden tussen 17.00 en 22.00 uur verwijderd met behulp van 5 minikraantjes. 400 ton puin werd vanaf de luchtplaats op de vierde verdieping naar beneden gebracht met behulp van onze telescoopkraan. Een goede communicatie, het maken van afspraken als mede een plan van aanpak was is dit 6 weken durend project van essentieel belang.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij grote en kleine sloopwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl

Foto's

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht