Grote renovatie kantoorpand Groningen


Terug naar Projecten
Grote renovatie kantoorpand Groningen

Het kantoorpand van La Belle Alliance aan de Waterloolaan in de stad Groningen, ondergaat een grote renovatie. Voor dit project hebben wij vier verdiepingen van dit kantoorpand volledig gestript.

Ontmantelen en afvoeren

Vier verdiepingen van het kantoorpand zijn volledig leeggehaald. Tijdens dit 12 weken durende project werkte Eerens Sloopwerken met maar liefst 12 personen in het kantoorpand. Alles in het pand is gestript tot aan het beton. Nadat het geheel met de hand is ontmanteld, werd het met een verreiker naar een grote container op de begane grond gebracht en verwijderd.

Wilt u meer informatie over renovatiesloop in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht