Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Grondwerk voor nieuwe woning in Stedum

Gepubliceerd op:
Grondwerk voor nieuwe woning in Stedum

 

In Stedum (Provincie Groningen) is eind 2015 een woning volledig gesloopt wegens aardbeving schade. Nu wordt er gestart met de herbouw van de woning. Eerens Sloopwerken voert het grondwerk voor de fundatie uit.

Fundatie ontgraven

De woning in Stedum wordt in de oude stijl herbouwd. Op dit moment is Eerens Sloopwerken bezig met het grondwerk voor de fundatie van de nieuwe woning. De heipalen zijn reeds geplaatst door een gespecialiseerd bedrijf. Als de fundatie is ontgraven kan er gestart worden met de wederopbouw van de woning. In twee weken tijd zal Eerens Sloopwerken het grondwerk in orde maken. Dit doen wij met behulp van een mobiele kraan, trekker en dumper. In verband met de diepte van de bouwput is ter bescherming van aangrenzende percelen houten damwanden geplaatst door Eerens.

Wilt u meer informatie over grondwerk of het ontgraven van een fundering in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Foto's

Bekijk ook