Grondwerk voor nieuwe woning in Stedum


Terug naar Projecten
Grondwerk voor nieuwe woning in Stedum

In Stedum (Provincie Groningen) is eind 2015 een woning volledig gesloopt wegens aardbeving schade. Nu wordt er gestart met de herbouw van de woning. Eerens Sloopwerken voert het grondwerk voor de fundatie uit.

Fundatie ontgraven

De woning in Stedum wordt in de oude stijl herbouwd. Op dit moment is Eerens Sloopwerken bezig met het grondwerk voor de fundatie van de nieuwe woning. De heipalen zijn reeds geplaatst door een gespecialiseerd bedrijf. Als de fundatie is ontgraven kan er gestart worden met de wederopbouw van de woning. In twee weken tijd zal Eerens Sloopwerken het grondwerk in orde maken. Dit doen wij met behulp van een mobiele kraan, trekker en dumper. In verband met de diepte van de bouwput is ter bescherming van aangrenzende percelen houten damwanden geplaatst door Eerens.

Wilt u meer informatie over grondwerk of het ontgraven van een fundering in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Foto's

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht