Grondwerk kelder in Haren


Terug naar Projecten
Grondwerk kelder in Haren

Voor de aanleg van een nieuwe kelder in Haren, heeft Eerens Sloopwerken het grondwerk uitgevoerd. In opdracht van Bouwbedrijf Rotteveel uit Assen hebben wij met een 22 en 24 tons rupskraan de grond uitgegraven en overgedraaid. 

Voordat de graafwerkzaamheden werden gestart, is de ondergrond verkend onder begeleiding van archeologen. De archeologen hebben niets gevonden, waardoor Eerens Sloopwerken spoedig met de graafwerkzaamheden kon starten. Doordat de grond te nat was om het af te voeren met dumpers, is de grond ter plaatse gebleven waar het wordt verwerkt in het achterliggende perceel.

Wilt u meer informatie over grondwerk of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 
 

Bekijk ook

In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht
In week 3 van 2017 is Eerens Sloopwerken gestart met de sloop van de 330 meter lange kademuur in Hoogkerk. Het 5 weken durende project wordt door Eerens Sloopwerken in opdracht van aannemer De Boer & De Groot uit Harlingen uitgevoerd. 
 
Lees het hele bericht
Bij Hotel Van der Valk in Assen wordt het restaurant verbouwd. Hoofdaannemer Klok Project Totaal B.V. uit Assen voert de verbouwing uit en heeft Eerens Sloopwerken de opdracht gegeven om het huidige restaurant volledig te strippen. In week 2 van 2017 zijn wij gestart met het stripwerk. In totaal neemt dit 3 weken in beslag. Na het strippen zal Klok Project Totaal B.V. starten met de opbouw van het…
 
Lees het hele bericht