Grondwerk en straatwerk Medisch Centrum Siddeburen


Terug naar Projecten
Grondwerk en straatwerk Medisch Centrum Siddeburen

Het Medisch Centrum Siddeburen verhuist naar het voormalige terrein van autobedrijf Spijker in Siddeburen. Op deze plek wordt een nieuw onderkomen gebouwd voor zowel de huisartsenpraktijk als een apotheek, fysiotherapiepraktijk, bloedlaboratorium, diëtiste, orthopedische schoenmaker, en psychiater. Bovendien worden er spreekuren gehouden door onder andere jeugdzorg, ouderenzorg, psychologie en thuiszorg.

Tijdens de bouw van het nieuw Medisch Centrum vestigen de zorgverleners zich in noodunits op het terrein. Eerens Sloopwerken heeft het grondwerk en straatwerk rondom de geplaatste units uitgevoerd in opdracht van Geveke Bouw. Tevens zijn de geplaatste units vanbinnen plaatselijk gerenoveerd door Eerens Sloopwerken en Geveke Bouw.

Wilt u meer informatie over renovatiesloop in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 
 

Bekijk ook

In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht
In week 3 van 2017 is Eerens Sloopwerken gestart met de sloop van de 330 meter lange kademuur in Hoogkerk. Het 5 weken durende project wordt door Eerens Sloopwerken in opdracht van aannemer De Boer & De Groot uit Harlingen uitgevoerd. 
 
Lees het hele bericht
Voor de aanleg van een nieuwe kelder in Haren, heeft Eerens Sloopwerken het grondwerk uitgevoerd. In opdracht van Bouwbedrijf Rotteveel uit Assen hebben wij met een 22 en 24 tons rupskraan de grond uitgegraven en overgedraaid. 
 
Lees het hele bericht