Grondwerk en straatwerk Medisch Centrum Siddeburen


Terug naar Projecten
Grondwerk en straatwerk Medisch Centrum Siddeburen

Het Medisch Centrum Siddeburen verhuist naar het voormalige terrein van autobedrijf Spijker in Siddeburen. Op deze plek wordt een nieuw onderkomen gebouwd voor zowel de huisartsenpraktijk als een apotheek, fysiotherapiepraktijk, bloedlaboratorium, diëtiste, orthopedische schoenmaker, en psychiater. Bovendien worden er spreekuren gehouden door onder andere jeugdzorg, ouderenzorg, psychologie en thuiszorg.

Tijdens de bouw van het nieuw Medisch Centrum vestigen de zorgverleners zich in noodunits op het terrein. Eerens Sloopwerken heeft het grondwerk en straatwerk rondom de geplaatste units uitgevoerd in opdracht van Geveke Bouw. Tevens zijn de geplaatste units vanbinnen plaatselijk gerenoveerd door Eerens Sloopwerken en Geveke Bouw.

Wilt u meer informatie over renovatiesloop in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht