Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Grondwerk en straatwerk Medisch Centrum Siddeburen

Gepubliceerd op:
Grondwerk en straatwerk Medisch Centrum Siddeburen

Het Medisch Centrum Siddeburen verhuist naar het voormalige terrein van autobedrijf Spijker in Siddeburen. Op deze plek wordt een nieuw onderkomen gebouwd voor zowel de huisartsenpraktijk als een apotheek, fysiotherapiepraktijk, bloedlaboratorium, diëtiste, orthopedische schoenmaker, en psychiater. Bovendien worden er spreekuren gehouden door onder andere jeugdzorg, ouderenzorg, psychologie en thuiszorg. 

Tijdens de bouw van het nieuw Medisch Centrum vestigen de zorgverleners zich in noodunits op het terrein. Eerens Sloopwerken heeft het grondwerk en straatwerk rondom de geplaatste units uitgevoerd in opdracht van Geveke Bouw. Tevens zijn de geplaatste units vanbinnen plaatselijk gerenoveerd door Eerens Sloopwerken en Geveke Bouw.

Wilt u meer informatie over renovatiesloop in de provincie Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Bekijk ook