Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Terug naar Projecten

Asbest saneren van dak boerderij in Minnertsga (Friesland)

Gepubliceerd op:
Asbest saneren van dak boerderij in Minnertsga (Friesland)

 

Voor 2024 moeten alle asbestdaken verplicht vervangen zijn door een nieuw, veilig dak. In Minnertsga hebben wij de opdracht gekregen om asbest te verwijderen van het dak van een leegstaande stal bij een boerderij.

Eerens sloopwerken is SC-530 gecertificeerd voor asbestsanering

Het dak van de stal bestaat uit asbest bevattende golfplaten. Alle golfplaten van het 1600m2 grote dak worden binnen 2 dagen en volgens de SC-530 richtlijnen verwijderd. Ons specialistische team werkt in de modernste beschermingskleding en is uitgerust met alle benodigde apparatuur om de klus veilig te klaren. We starten de asbestsanering met het bouwen van een containment. Dit houdt in dat wij de gehele binnenkant bekleden met folie, waarbinnen wij werken wij met luchtdruk. In de beschermende kleding gaat ons team naar binnen en verwijdert met de hand alle golfplaten. Het afval komt in speciale afsluitbare zakken, welke in een grote container met daarin een afsluitbare big-bag komen. Na de werkzaamheden komt ons team naar buiten via een ingebouwde doucheruimte in de containment. Hier worden de pakken van het team volledig afgespoeld, waarna ze volgens de veiligheidsrichtlijnen weggegooid worden. Alle asbest bevattende materialen worden in de afgesloten container afgevoerd om vernietigd te worden.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij asbestsanering? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl

Bekijk ook