4000 m2 asfalt gelegd in Westerbroek


Terug naar Projecten
4000 m2 asfalt gelegd in Westerbroek

Als onderaannemer van Geveke Bouw, heeft Eerens Sloopwerken asfaltwerkzaamheden uitgevoerd in Westerbroek.

Het pand een nieuw bedrijf zich heeft gevestigd, heeft zowel binnen- als buitenom een complete metamorfose gehad. Wij hebben bij dit project over ruim 4000m2 een nieuwe laag asfalt gelegd over een bestaande laag asfalt. 

Wilt u meer informatie over onze asfaltwerkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

 
 

Bekijk ook

Van begin juli tot en met halverwege september 2018 is Eerens Sloopwerken in Leer voor de totaalsloop en asbestsanering van een grote loods op een scheepswerf.
 
Lees het hele bericht
In april 2018 heeft Eerens Sloopwerken de totaalsloop van een gebouw, aan de M.J. van Olmstraat uitgevoerd. Het Het gebouw uit 1994 had een oppervlakte van circa 1.400 vierkante meter. Behalve de sloop heeft Eerens ook het grondwerk verricht en het puin gebroken. Dit gebroken puin kan door wegenbouwers worden gebruikt als funderingsmateriaal onder wegen.
 
Lees het hele bericht
In het hart van de stad Groningen werkt Eerens Sloopwerken aan de sloop van een markant naoorlogs pand op de hoek van de Grote Markt en de Poelestraat. Veel Groningers kennen het als het roze hoekpand. Het kreeg die kleur nadat tot sloop was besloten en om aandacht te vragen voor het festival Let’s Gro.
 
Lees het hele bericht