Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult u dan het formulier aan de rechterkant in en we zullen uw vragen z.s.m. beantwoorden!

Container huren? Klik hier >>

Wij staan opdrachtgevers terzijde op de meest doortastende wijze

  • Eerens Sloopwerken is een jong en dynamisch bedrijf, gestart in 2009. Door innovatief en gericht te werken staan wij opdrachtgevers terzijde op de meest doortastende wijze. Ons sloopbedrijf voert projecten uit in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel

Sinds de start in 2009 onder de naam Eerens Machineverhuur, groeide het bedrijf in nog geen zes jaar uit tot een allround organisatie op gebied van sloopwerk met de naam Eerens Sloopwerken. Klanten kunnen rekenen op professionaliteit, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid bij totaalsloop en renovatiesloop. Onze tak Eerens Reconditioning zorgt voor de veilige sanering van asbest.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Veiligheid, kwaliteit en milieu zijn onze belangrijkste speerpunten. Onze klanten kunnen te allen tijde rekenen op onze professionaliteit, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid.

  • Eerens Sloopwerken
  • info@eerenssloopwerken.nl
  • 085 90 200 99
  • Australiëweg 4 9407 TE Assen