Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie ? Of een vrijblijvende offerte aanvragen ? Vult het formulier hiernaast in. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Asbest verwijderen: veilig, gecertificeerd en wettelijk verantwoord

  • Wilt u asbest verwijderen? Eerens Asbestverwijdering is gecertificeerd expert in veilig en wettelijk verantwoord asbest saneren.

Asbestsanering van A tot Z

Wij verzorgen asbestsanering van A tot Z, zowel buiten als onderdak. Naast expert in het verwijderen van asbest zijn wij gecertificeerd specialist in het saneren van asbesthoudende producten en met asbest besmette materialen. Onze werkwijze voldoet arbeids- en milieutechnisch aan alle wetten en voorschriften.

Vereiste materialen en gereedschappen

Wij werken altijd met materialen en gereedschappen die voldoen aan alle wettelijke vereisten. Zo draagt ons team altijd de vereiste beschermende kleding.  Wij beschikken over de modernste decontaminatie-units voor grootschalige ontsmetting van zowel de mensen als gebruikte materialen.

Afvoer en storten van asbest

Voor de afvoer van asbest gebruiken wij veilige verpakkingsmaterialen. Wij zorgen altijd voor stortbewijzen zodat storten van het asbest op de daarvoor bestemde stortplaatsen altijd aantoonbaar is. Ook zaken als filterelementen, besmette wegwerpkleding, hulpmiddelen, bouwmaterialen en besmet douchewater voeren wij zoals vereist af als asbesthoudend materiaal.

Asbestsanering bij sloop, renovatie en incidenten

Wij verzorgen asbestsanering voor sloop- en renovatieprojecten en bij incidenten, bijvoorbeeld na brand. Dankzij een goede inventarisatie van veiligheidsaspecten en activiteiten kunnen wij de asbestsanering direct incalculeren.

 

Meer informatie over asbest verwijderen?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij asbestsanering? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel 085 9020099, dan kunnen we direct alle details van het project bespreken. U kunt ook mailen naar info@eerenssloopwerken.nl. Wij helpen u graag.

Direct een offerte aanvragen