Asbest verwijderen: veilig, zorgvuldig en volgens de wet

Asbest verwijderen is zeer specialistisch werk. Eerens Reconditioning is het onderdeel van Eerens Sloopwerken dat zich specifiek en uitsluitend richt op de vakkundige en veilige verwijdering van asbest. Als SC-530 gecertificeerd specialist saneren wij asbest, asbesthoudende producten en met asbest besmette materialen op een wijze die arbeids- en milieutechnisch aan alle wetten en voorschriften voldoet.

Ons team bestaat uit specialisten die altijd werken in de vereiste beschermende kleding en met de beste apparatuur, waaronder de modernste decontaminatie-units voor grootschalige ontsmetting van zowel de mensen als materialen die zijn ingezet voor de asbestsanering. Voor de afvoer van asbest gebruiken wij veilige verpakkingsmaterialen. Het storten van het asbest gebeurt op de daarvoor bestemde stortplaatsen en dat is altijd aantoonbaar met een stortbewijs. Ook zaken als filterelementen, besmette wegwerpkleding, hulpmiddelen, bouwmaterialen en besmet douchewater voeren wij zoals vereist af als asbesthoudend materiaal.

 

Asbestsanering bij sloop- en renovatiewerkzaamheden  

Dankzij een goede inventarisatie van veiligheidsaspecten en activiteiten bij sloop- en renovatieprojecten kunnen wij de sanering van asbest direct incalculeren. Wij kunnen zowel binnensanering als buitensanering van asbest uitvoeren. Naast het verwijderen van asbest tijdens sloop- en renovatiewerkzaamheden, verwijderen wij ook vrijgekomen asbest bij incidenten.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij asbestsanering? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 9020099 of info@eerenssloopwerken.nl. 

Asbestsanering

Asbest veilig verwijderen

De volgende klanten gingen u voor

Eerens sloopwerken is SC-530 gecertificeerd voor asbestsanering Het dak van de stal bestaat uit asbest bevattende golfplaten. Alle golfplaten van het 1600m2 grote dak worden binnen 2 dagen en volgens de SC-530 richtlijnen verwijderd. Ons specialistische team werkt in de modernste…
 
Lees het hele bericht

Contact